e-zie - veilig reserveren, veilig winkelen
Logo Libaro

webapplicatie

e-zie - veilig reserveren, veilig winkelen

Proximus

De corona-maatregelen hebben gezorgd voor meerdere frustraties: enerzijds kunnen consumenten niet langer van winkel naar winkel ‘hoppen’ en voelen ze bij een reservatie bovendien de druk om ook effectief iets te kopen. Winkeliers anderzijds krijgen door het reservatiesysteem niet alleen minder bezoekers over de vloer, maar worden bovendien nog eens geconfronteerd met ‘no-shows’. Het E-Zie.com online reservatieplatform maakt zich sterk hierop een gepast antwoord te kunnen bieden.

Het unieke aan E-Zie is ondermeer dat reservaties dynamisch aangepast kunnen worden, door zowel de winkelier als de klant. Wanneer een consument online op E-Zie een afspraak maakt, krijgt hij of zij ook automatisch een voorstel om dat bezoek te combineren met andere bij E-Zie aangesloten winkels in de buurt. Zo krijgt de consument toch een gevoel van ‘fun’-shoppen in plaats van ‘functioneel’ shoppen.

Door bovendien suggesties te doen om ook een bezoek aan nabije winkels te brengen, krijgt lokaal shoppen of ‘winkelhieren’ een extra boost. En voor de retailers biedt E-Zie nog meer voordelen: zij kunnen via het platform eenvoudigweg aangeven of een reservatie korter of langer heeft geduurd dan voorzien of als er iemand niet komt opdagen, waardoor online bezoekers quasi in real time kunnen zien of er (extra) capaciteit is vrijgekomen en hier meteen kunnen op inspelen.

Benieuwd naar het eindresultaat?