Logo Libaro

app

Fan app

Royal Antwerp FC

Een handige app voor de trotse RAFC fans. Antwerp FC wil 24/7 dicht bij de fans zijn. Deze app biedt zowel een extra dimensie aan een stadion ervaring, als een alway-on kanaal met de fan, buiten matchdagen.
01. Live feed
Volg live het matchverloop. Elke belangrijke gebeurtenis in de match verstuurt een notificatie, om geen moment te missen. Het is zelfs mogelijk om live het verloop te volgen van de andere matchen van dezelfde speeldag.
02. Competities
Volg de tussenstand, speelschema's en kijk welke ploegen momenteel in vorm zijn.
03. RAFC TV
Een video kanaal waar exclusieve video's op komen, gemaakt door Royal Antwerp FC.
04. Mobiliteit
Op matchdag helpt de app om vlot naar het stadion te komen, en te verlaten. Per vervoersmiddel wordt de snelste route aanbevolen, met tijdstippen waarop met best vertrekt. Dankzij een integratie met De Lijn, kan een fan gratis een ticket krijgen voor het openbaar vervoer. Het enige wat hij daarvoor moet doen is inloggen in de app. Het ticket kan in de app geopend worden om te tonen aan de bus chauffeur. Zo helpt de app ook als mobiliteitsoplossing om de auto-drukte rond het stadion te verminderen, door alternatieven aan te bieden en door piekmomenten meer te spreiden.
05. Nieuws
De app brengt exclusief nieuws van de club uit via de app. De app stuurt een melding bij belangrijke berichten, zodat de app gebruiker als eerste op de hoogte is.
06. Cashless
De fan kan zijn cashless kaart toevoegen aan zijn account. Zo kan kan het saldo geraadpleegd worden, en kan de kaart opgeladen worden via de app. De app ondersteunt 5 verschillende betalingsmethodes. Dit vermijd lange rijen aan de oplaadpunten in het stadion, en biedt de fan meer vrijheid in het opladen op momenten dat hij of zij wenst.
07. Podcast
De RAFC podcast zit geïntegreerd in de app. Zo kan deze beluisterd worden in een echte Spotify-experience.
08. Partners
De partners van RAFC krijgen een prominente plaats in de app. Zo worden bijvoorbeeld de kansen (odds) van de sports-betting partner Golden Palace live getoond.
09. Andere integraties
Indien een fan met een vraag zit, kan die gemakkelijk gesteld worden via het contact formulier dat verbonden is aan de helpdesk. In een simpele klik kan men naar de fanshop of ticketing portaal. Om zo elk aspect van de club in 1 handige app te omvatten. Download voor Android of iOS