Realisaties

Digitale Architectuur Kom op tegen Kanker

Kom Op Tegen Kanker

Mockup-kotk
Beschrijving
Voor Kom op tegen Kanker hielp Libaro mee aan het uittekenen van een vernieuwde digitale architectuur. Er werd beroep gedaan op onze expertise als digital architect

Eerst werd een uitgebreide analyse gemaakt van de bestaande structuur en de actieve componenten in de architectuur. Hiervoor werden interviews gehouden met verschillende medewerkers om een correct beeld te krijgen van wat er allemaal draait. Dit wordt geanalyseerd en beschreven als de as-is situatie in een document.

Aan de hand van de as-is situatie en de digitale doelstellingen wordt er vervolgens een voorstel gemaakt voor de vernieuwde architectuur. Dit wordt uitgebreid technisch beschreven en opgedeeld in verschillende fases van uitwerking. De fases worden opgesteld op basis van prioriteiten.

Het voorstel wordt uitgebreid besproken en na goedkeuring van het management en andere stakeholders wordt er werk gemaakt van de uitvoering. Hiervoor worden offerte aanvragen gestuurd naar verschillende agentschappen.


Een goede analyse voor je veranderingen doorvoert is cruciaal. Het bespaart een hoop onnodige kosten voor correcties achteraf. Libaro benadert alles als neutrale partij en geeft zo een objectieve mening. We maken uw digitale architectuur Future Proof.
Project Details
  • KlantKom Op Tegen Kanker
  • Datum22/10/2017
  • TypeDigitale architectuur
  • KernwoordenKom Op Tegen Kanker, KOTK, digitale architectuur, digital architect, analyse, structuur
Bekijk dit project