Logo Libaro

app

De Tijdsregistratie App

Verhelst Group

Eenvoudig, nauwkeurig en mobiel – de ideale oplossing voor tijdbeheer op de werf.

De Tijdsregistratie App is speciaal ontworpen voor onderaannemers en werknemers in de bouwsector. Met functies zoals automatische tijdregistratie bij aankomst op de werf en gedetailleerde registratie van materialen, zorgt deze app voor een naadloze ervaring van inchecken tot uitchecken.

Deze app stelt teams in staat hun werkuren en materiaalgebruik efficiënt te beheren, wat essentieel is voor de nauwkeurigheid van projectbudgetten en facturatie.

01. Belangrijkste functies
  • Mobiel inchecken met locatiedeling: Start automatisch de tijdregistratie bij aankomst op de werf. Deze functie garandeert dat de werktijd van elke werknemer nauwkeurig wordt gelogd vanaf het moment van binnenkomst, wat de administratieve nauwkeurigheid aanzienlijk verhoogt.
  • Materiaal- en materieelregistratie: Voeg eenvoudig gebruikte materialen toe aan je registratie vanuit een vooraf bepaalde lijst. Dit helpt bij het bijhouden van de inventaris en zorgt ervoor dat alle materiaalgebruik correct wordt toegewezen aan de juiste projecten, wat de efficiëntie verhoogt en verspilling vermindert.
  • Werfinformatie: Toegang tot alle relevante werfgegevens, inclusief veiligheidsvoorschriften en contactgegevens van de werfleider en architect. Deze informatie is cruciaal voor het handhaven van de veiligheid op de werf en zorgt ervoor dat alle betrokkenen toegang hebben tot up-to-date contactinformatie en projectdetails.
02. Beheerdersfuncties
  • Indienen en goedkeuren van tijdsregistraties: Onderaannemers kunnen hun tijdsregistraties indienen voor goedkeuring, terwijl werfleiders controle behouden over de facturatielijnen. Dit systeem zorgt voor een transparante en efficiënte workflow, waarbij de goedkeuringsprocessen gestroomlijnd worden en fouten in de facturatie worden geminimaliseerd.
  • Financiële opvolging: Real-time inzicht in alle kosten, automatisch toepassen van pauzemomenten en vereenvoudigde factuurgoedkeuringen door gebruik van specifieke factuurcodes. Deze functie biedt een uitgebreid overzicht van de financiële status van projecten en stelt beheerders in staat om budgetoverschrijdingen te voorkomen en financiële efficiëntie te waarborgen.