Over ons

Met een onderscheidende expertise en trackrecord zijn we toegewijd om de sterkste, state-of-the-art webapplicaties te ontwikkelen. We brengen de beste digitale ideeën tot werkelijkheid.

Het team van Libaro

Bert Clybouw
Bert Clybouw
Zaakvoerder, Backend developer

Uitmuntend organisatorisch vermogen. Inzicht om de meest complexe uitdaging in een database te vertalen. Bert is sterk in backend development.

Jennis Vanhaeke
Jennis Vanhaeke
Zaakvoerder, Frontend developer

Een constante stroom van creatieve ideeën. Jennis is sterk in backend development maar hij verloor het hart in het vormgeven van webapplicaties.

Kenny Depecker
Kenny Depecker
Web magician, Full stack developer

Kenny ontwikkelt vliegensvlug pareltjes van webapplicaties en apps. Hij staat in voor zowel de front- als de backend van uw project.

Lore Vanhooren
Lore Vanhooren
Project Manager, Full stack developer

Hoofdverantwoordelijke voor de start en het verloop van uw project. Daarnaast is Lore passioneel bezig met het bouwen van webapplicaties.

Robin Rosiers
Robin Rosiers
Full Stack Developer

Robin tovert data om in interactieve visualisaties die ongekende geheimen in een bedrijf onthullen.

Jens Descamps
Jens Descamps
Full Stack Developer

Onze developer met de meeste ervaring. Jens digitaliseert de grootste bedrijven in een handomdraai.

Martijn Tetaert
Martijn Tetaert
Full Stack Developer

Martijn is een ware meester in het bouwen van webapplicaties. Daarnaast heeft hij een ruime expertise in het bouwen van websites.

Amin Intichev
Amin Intichev
Full Stack Developer

Amin is het jongste talent in ons team. Naast een mooi studietraject is hij ook in zijn vrije tijd bezig me het ontdekken van de nieuwste technologieën.

Kevin Rousseau
Kevin Rousseau
Full Stack Developer

Met focus op sterke interfaces en knappe designs tikt Kevin in sneltempo solide Laravel webapps uit zijn toetsenbord.

werken bij Libaro
Werken bij Libaro?
Uw talent op deze plaats

Denkt u Libaro een creatieve toets te kunnen bieden met uw talent? Neem dan contact met ons op voor een spontane solliciatie.

Hoe gaan wij te werk

1. Eerste contact
Telefoon, mail, sociale media, postkaart, brief, postduif, .. Alles is goed om ons te contacteren.
2. Verkennend gesprek
Tijdens dit contact zullen we samen met jou een informeel gesprek voeren. We stellen elkaar eens voor en delen onze ideeën en werkwijze.
3. Confirmatie project
We geven een schatting van de kostprijs van het project. Tot nu wordt nog geen euro aangerekend. We starten met het project na uw goedkeuring.
4. Aanvang project
In samenspraak met u tekenen we een digitale strategie uit. Intern maken we een technische analyse die de kwaliteit van het systeem garandeert.
5. Feedback
Doorheen het project heeft u steeds de touwtjes in handen. Via Libaro Client, email of telefonisch contact kan u ons steeds voorzien van feedback. U kan dag en nacht de huidige status van uw website bekijken.
6. Lancering
Nadat alles geprogrammeerd is en voorzien van de nodige teksten en afbeeldingen plaatsen we uw website online voor het grote publiek.
7. Hosting
Na het online plaatsen van uw website is onze samenwerking zeker nog niet voorbij. Wij zorgen ervoor dat uw website op een veilige en snelle omgeving bewaard wordt.
8. Opvolging
We evalueren de strategie en het succes van de website/applicatie. We blijven ter beschikking voor verdere uitbreidingen en aanpassingen.

Wij ondernemen net als u

Webapplicaties maken onder consultancy is meer dan gewoon uitvoeren. Het is meedenken, pro-actief voorstellen doen en extraatjes toevoegen om het project te doen slagen. De beste manier om te leren ondernemen is natuurlijk zelf ondernemen. Zo is Earnieland 1 van de lopende projecten waar Libaro actief bij betrokken is.

Earnieland is een online shopping community, actief in België, Nederland en Spanje.
Een gebruiker krijgt extra korting op elke online aankoop die hij doet bij 1 van de 1500 partner shops, als hij doorklikt via Earnieland.
Hoe werkt het?

  • Zoek uw favoriete shop via Earnieland en klik door naar die shop.
  • Shop zoals gewoonlijk bij die shop.
  • Omdat u doorgeklikt hebt via Earnieland komt er een Extra Korting in uw Earnieland account te staan. Dit is een commissie die Earnieland krijgt van de shop.
  • Deze korting wordt terug naar uw rekening overgeschreven.

www.earnieland.com

Logo Earnieland

Een stage bij Libaro is leerrijk en fun

Dit is de aftermovie die Jesamine maakte van haar stage.
Zelf op zoek naar een stageplaats?
Stuur ons een berichtje.