Logo Libaro
Het Libaro team

Over Libaro

In software-jaren is een decennium een eeuwigheid. Gedurende die tijd hebben we bij Libaro een leuk en getalenteerd team gevormd. Onze mensen zijn leergierige probleemoplossers die uitblinken in digitale innovatie.

Kick-Off

Uw ambities, onze realiteit

Onze expertise en trackrecord spreken voor zich. We zijn niet zomaar een softwarebureau; we zijn uw meest betrouwbare partner voor het omzetten van uw grootste digitale ambities in state-of-the-art webapplicaties.

Onze technische bekwaamheid vormt de kern van wat we doen, maar we begrijpen dat complexe projecten vaak multidisciplinaire expertise vereisen. Daarom versterken we het team met externe grafische ontwerpers, UX-designers en hardwareontwikkelaars wanneer het project daarom vraagt.
Image

Team

Focus op resultaat

Een team van digital natives houdt van een technische uitdaging. Maar het economische aspect is altijd een belangrijk onderdeel van wat we doen. Door onze Agile werkwijze heeft u zeer snel tastbaar resultaat van onze ontwikkelingen en bovendien biedt het de flexibiliteit om in te spelen op veranderende behoeften tijdens het project. We investeren ook in onze eigen in-house projecten om ons team voortdurend bij te scholen—omdat we ondernemers zijn, net als u.
Image

Open Source

Open source community

We zijn actieve deelnemers aan de open-source gemeenschap, met meerdere publicaties van tools en packages die iedere ontwikkelaar kan gebruiken. Deze open-source initiatieven dienen niet alleen als toolset voor onze eigen projecten, maar houden ons ook scherp. De open-source gemeenschap kijkt mee, en dat stimuleert ons om code van de hoogste kwaliteit te schrijven.
Onze GitHub account.
Image

Half man, half machine

In samenwerking met AI

Bij Libaro omarmen we de kracht van artificiële intelligentie als een waardevol hulpmiddel in ons ontwikkelingsarsenaal. Onze getalenteerde ontwikkelaars worden aangemoedigd om AI volledig te benutten, waardoor ze complexe uitdagingen met meer gemak kunnen aanpakken en sneller hoogwaardige code kunnen schrijven.

We koesteren de mogelijkheden die AI biedt, maar behouden altijd onze kritische blik om ervoor te zorgen dat elke toepassing onze hoge normen voor kwaliteit, beveiliging en prestaties bereikt.
Image
Ons Team
Ons Team
Ons Team
Ons Team
Ons Team
Ons Team

Benieuwd naar de digitale mogelijkheden?

Pak de telefoon. Bel ons. Stel ons de moeilijke vragen waar u geen antwoord op heeft.