Over ons

Met een onderscheidende expertise en trackrecord zijn we toegewijd om de sterkste, state-of-the-art webapplicaties te ontwikkelen. We brengen de beste digitale ideeën tot werkelijkheid.

Het team van Libaro

Bert Clybouw
Bert Clybouw
Zaakvoerder, Backend developer

Uitmuntend organisatorisch vermogen. Inzicht om de meest complexe uitdaging in een database te vertalen. Bert is sterk in backend development.

Jennis Vanhaeke
Jennis Vanhaeke
Zaakvoerder, Frontend developer

Een constante stroom van creatieve ideeën. Jennis is sterk in backend development maar hij verloor het hart in het vormgeven van webapplicaties.

Kenny
Kenny
full stack, App expert

Kenny ontwikkelt vliegensvlug pareltjes van webapplicaties en apps. Hij staat in voor zowel de front- als de backend van uw project.

Lore
Lore
Project Manager

Hoofdverantwoordelijke voor de start en het verloop van uw project. Daarnaast is Lore passioneel bezig met het bouwen van webapplicaties.

Robin
Robin
Full Stack, IOT expert

Robin tovert data om in interactieve visualisaties die ongekende geheimen in een bedrijf onthullen.

Jens
Jens
Full Stack, code architect

Onze developer met de meeste ervaring. Jens digitaliseert de grootste bedrijven in een handomdraai.

Martijn
Martijn
Full stack, Power BI expert

Martijn is een ware meester in het bouwen van webapplicaties. Daarnaast heeft hij een ruime expertise in het bouwen van websites.

Amin
Tim
Full Stack Developer

Tim is ons vat van ervaring. Dankzij mooie carrière heeft een brede expertise in web-technologieën.

Kevin
Kevin
Full Stack Developer

Met focus op sterke interfaces en knappe designs tikt Kevin in sneltempo solide Laravel webapps uit zijn toetsenbord.

Matthias
Matthias
Full Stack Developer

Gepassioneerd developer en muziekant. Allebei een kunst als je het ons vraagt.

werken bij Libaro
Werken bij Libaro?
Uw talent op deze plaats

Denkt u Libaro een creatieve toets te kunnen bieden met uw talent? Neem dan contact met ons op voor een spontane solliciatie.

Hoe gaan wij te werk

1. Eerste contact
Telefoon, mail, sociale media, postkaart, brief, postduif, .. Alles is goed om ons te contacteren.
2. Verkennend gesprek
Tijdens dit contact zullen we samen met jou een informeel gesprek voeren. We stellen elkaar eens voor en delen onze ideeën en werkwijze.
3. Confirmatie project
We geven een schatting van de kostprijs van het project. Tot nu wordt nog geen euro aangerekend. We starten met het project na uw goedkeuring.
4. Aanvang project
In samenspraak met u tekenen we een digitale strategie uit. Intern maken we een technische analyse die de kwaliteit van het systeem garandeert.
5. Feedback
Doorheen het project heeft u steeds de touwtjes in handen. Via Libaro Client, email of telefonisch contact kan u ons steeds voorzien van feedback. U kan dag en nacht de huidige status van uw website bekijken.
6. Lancering
Nadat alles geprogrammeerd is en voorzien van de nodige teksten en afbeeldingen plaatsen we uw website online voor het grote publiek.
7. Hosting
Na het online plaatsen van uw website is onze samenwerking zeker nog niet voorbij. Wij zorgen ervoor dat uw website op een veilige en snelle omgeving bewaard wordt.
8. Opvolging
We evalueren de strategie en het succes van de website/applicatie. We blijven ter beschikking voor verdere uitbreidingen en aanpassingen.

Wij ondernemen net als u

Webapplicaties maken onder consultancy is meer dan gewoon uitvoeren. Het is meedenken, pro-actief voorstellen doen en extraatjes toevoegen om het project te doen slagen. De beste manier om te leren ondernemen is natuurlijk zelf ondernemen. Zo is Earnieland 1 van de lopende projecten waar Libaro actief bij betrokken is.

Earnieland is een online shopping community, actief in België, Nederland en Spanje.
Een gebruiker krijgt extra korting op elke online aankoop die hij doet bij 1 van de 1500 partner shops, als hij doorklikt via Earnieland.
Hoe werkt het?

  • Zoek uw favoriete shop via Earnieland en klik door naar die shop.
  • Shop zoals gewoonlijk bij die shop.
  • Omdat u doorgeklikt hebt via Earnieland komt er een Extra Korting in uw Earnieland account te staan. Dit is een commissie die Earnieland krijgt van de shop.
  • Deze korting wordt terug naar uw rekening overgeschreven.

www.earnieland.com

Logo Earnieland

Een stage bij Libaro is leerrijk en fun

Dit is de aftermovie die Jesamine maakte van haar stage.
Zelf op zoek naar een stageplaats?
Stuur ons een berichtje.