Logo Libaro
Het Libaro team

Over Libaro

Negen jaar is een lange tijd in software-jaren. Genoeg om een team te laten groeien. De mensen die bij Libaro werken zijn leergierige, getalenteerde probleemoplossers die zich toeleggen op het streven naar digitale uitmuntendheid.

Kick-Off

Op zoek naar de grootste digitale uitdagingen

Met een onderscheidende expertise en trackrecord zijn we toegewijd om de sterkste, state-of-the-art webapplicaties te ontwikkelen. We brengen de beste digitale ideeën tot werkelijkheid.
Image

Team

Focus op resultaat

Een team van digital natives houdt van een technische uitdaging. Maar het economische aspect is altijd een belangrijk onderdeel van wat we doen. We leveren tastbare zakelijke voordelen met behulp van vele jaren gecombineerde sectoroverschrijdende ervaring om onze klanten beter, veerkrachtiger en winstgevender te maken. Het team wordt hierin ook opgeleid door te werken op projecten die we zelf in de markt zetten. We zijn ondernemers, net als u.
Image

Open Source

Open source community

We publiceerden reeds meerdere open-source packages die we publiek plaatsen voor alle programmeurs die hier gebruik van willen maken.
Deze vormen een toolset voor onze eigen projecten.
Daarnaast is het schrijven van open-source een manier om te werken aan de kwaliteit van onze code. De volledige open-source community kan namelijk meekijken, wat ons doet streven naar kwalitatieve code volgens de regels van de kunst.
Onze GitHub account.
Image
Ons Team
Ons Team
Ons Team
Ons Team
Ons Team
Ons Team
Ons Team

Benieuwd naar de digitale mogelijkheden?

Pak de telefoon. Bel ons. Stel ons de moeilijke vragen waar u geen antwoord op heeft.