Logo Libaro

Digital Signage (Display controller)

Ellie, elk scherm slim en zuinig

DigitalHQ

Digital signage is een communicatie methode waarbij aan de hand van digitale schermen een boodschap afgestemd wordt op een specifiek doelpubliek. Dit zorgt voor een unieke/positieve beleving voor de ontvanger, maar anderzijds ook voor een hogere succesgarantie van de aanbieder.

De voordelen (ten opzichte van prints) zijn:
1. Aanpassingen maken gebeurt snel en eenvoudig
2. Dynamische beelden springen in het oog
3. Juiste informatie op het juiste moment
4. Interactiemogelijkheden met het doelpubliek

Wij ontwikkelden een eigen display controller, Ellie, die extra voordelen biedt bij het implementeren van een dergelijke digital signage oplossing:

01. Plug-and-play via HDMI aansluiting
Onze display controller is een 'mini computer' die op ieder scherm kan aangesloten worden. Op deze manier krijgt gelijk welk scherm (van gelijk welk merk) toegang tot het internet en wordt het volledig aanstuurbaar via de bijhorende webapp. Als aanbieder van content is het dus niet langer nodig om gespecialiseerde schermen aan te kopen, gezien de toepassing alles biedt wat nodig is. Dit maakt de implementatie aanzienlijk goedkoper.
02. Automatisch aan- en uitschakelen van het scherm
Het scherm kan ook automatisch, volgens de ingestelde planning, aan en af gezet worden. Zo zijn uw schermen energiezuinig en enkel in werking wanneer het er toe doet.
03. Plan de content
Het maken van content is nog steeds een tijdsintensief werk, maar het inplannen ervan loopt volledig automatisch via de agenda in onze bijhorende webapp. Bijvoorbeeld; Elke donderdag wordt een bepaalde campagne video getoond, elke dag tussen 11u en 14u worden lunch items in de kijker gezet, enzoverder.
04. Het scherm wordt bediend door Ellie
Ook gewone settings zoals volume, hdmi-input, channels en software updates worden volledig overgenomen via de webinterface en controller.
05. Deel je beeld op het scherm
Door de HDMI aan te sluiten op je computer verspringt het beeld automatisch naar het beeld van jouw toestel. Dit kan zowel bekabeld als draadloos.
06. Toon meldingen op het scherm
Notificaties kunnen op een scherm à la minute worden ingesteld. Bijvoorbeeld; Bij een brandoefening en andere kritische updates
07. Ingebouwde Teams integratie
De Ellie heeft een ingebouwde Teams integratie waardoor men zonder bijkomende apparaten een Teams videocall kan opstarten.

Het mooie aan dit product is dat het plug-and-play de volledige inhoud en aansturing van het scherm overneemt. Super eenvoudig!

Bert Clybouw • software architect

© 2024

Onze contactgegevens

Image of Bert

Financieel

Wij respecteren uw privacy

Volg ons