Logo Libaro

webapplicatie

Zoute Grand Prix

Zoute Grand Prix

Libaro is de innovatiepartner van Zoute Grand Prix. De organisator van prestigieuze auto-evenementen trekt autoliefhebbers aan van over heel de wereld. Net zoals de organisatie moeten ook de digitale diensten top-of-the-bill zijn. Enkel het beste is goed genoeg.

We bouwden 1 grote applicatie, met de nieuwste technologieën en domain-driven-design. Daarop koppelden we verschillende domeinnamen met elk een eigen interface.

01. Partners
Via een web applicatie kunnen partners van Zoute Grand Prix volledig autonoom hun organisatie regelen. Tickets aankopen, facturatie beheer, uitnodigingen versturen en de status hiervan bijhouden, tickets verdelen, ...
02. Event app
Via een mobiele web-app kunnen deelnemers en aanwezigen hun event beheren. Programma, toegangscontrole, tussenstand van de race, gepersonaliseerde meldingen, waarschuwing (op de weg), ..
03. Inschrijvingen
Deelnemers of bezoekers kunnen zich online inschrijven. Alle nodige controles worden gedaan om de authenticiteit en volledigheid van de inschrijving.
04. Communicatie
De beste communicatietools zijn geïntegreerd in het centraal platform zodat de organisatie op een gesegmenteerde manier kan communiceren, of het contact met de bezoeker persoonlijk opvolgen.
05. Toegangscontrole
Samen met onze partner Starnet voorzien we toegangscontrole die een vlotte en aangename controle voorziet bij het binnenkomen. Grote schermen maken de bezoekers wegwijs in het programma en de site.
06. Administratie & BI
Een professionele organisatie volgt zijn prestaties op de voet. Interactieve dashboards geven inzichten in de huidige status en ondersteunen toekomstige beslissingen. Alle capaciteit berekening, facturatie en andere administratieve zaken zijn geautomatiseerd in dit platform.

Benieuwd naar het eindresultaat?