Logo Libaro

webapplicatie

Ticketing platform

Royal Antwerp FC

Een revolutie in het Belgische voetbal. Voor het eerst durft een club het aan om een eigen ticketing platform te bouwen.

In enkele maanden tijd werd een volledig ticketing platform van de grond af gebouwd door Libaro.

Het moest een applicatie worden dat gebruik maakt van de nieuwste technologieën en de geldende standaarden met mijlenver voorbijsteekt.

We bouwden een web applicatie die ervoor zorgt dat de fan een vlekkeloze ervaring heeft en de club met enkele klikken zijn abonnement verlengd heeft.

  • Eén groot stadionplan, waarbij men kan inzoomen op elk vak om de bezetting op stoel-niveau te zien. Geen losse, slechte getekende plannen per vak.
  • Verregaande integratie met de SSO account. De centrale account van de fan.
  • Gebruik maken van geavanceerde technieken om stadionverboden te beheren en controleren.
  • Vlekkeloze integratie met de app voor digitale tickets en toegangscontrole en beheer van tickets Veiligheid op het hoogste niveau zonder ongemakken voor de fan. Identiteitsverificatie kan via via verschillende kanalen ter plaatse of van thuis uit.
  • Volledig geautomatiseerde administratie voor interne finance afdeling en de fan zelf
  • Integratie met verschillende betalingsmogelijkheden, waaronder het interne cashless systeem

Corona maatregelen

De applicatie bevat slimme algoritmes die groepen (bubbels) kunnen samenstellen en verdelen over het stadion. Met een simpele drag-and-drop kunnen plaatsen verzet worden, gekoppeld aan toegangscontrole, communicatie en facturatie.