Realisaties

EarnieBase, de krachige motor van Earnieland

Earnieland

earniebase
Beschrijving

EarnieBase is een zeer krachtige webapplicatie die de motor is van Earnieland. Het project is helemaal op maat gemaakt aan de specifieke eigenschappen van het concept. Voor wie nog niet vertrouwd is met Earnieland, klik hier

De functionaliteit van deze webapplicatie kan opgedeeld worden in 5 modules.

 • 1: Berekeningen
  Er worden er een massa complexe berekeningen uitgevoerd. Deze berekenen de korting die de gebruiker krijgt voor zijn aankoop, de EarniePunten en PowerUps die verdeeld worden, de populariteit van een shop en uitbetalingen van kortingen naar de rekening van de gebruikers.

 • 2: Het beheert de inhoud van de frontend
  Earnieland werkt samen met honderden shops, elk van deze shop heeft zijn eigen status, korting, categorieën, SEO, reviews en bereik. In EarnieBase wordt dan ook heel nauwkeurig bepaald in welke landen een shop zichtbaar mag zijn.
  De inhoud van Earnieland is meertalig. Alle content moet dus ook gecreëerd, vertaald en opgevolgd worden. Dit geldt voor emails, FAQ, shop beschrijvingen, tekst in het design van de site en pagina's zoals algemene voorwaarden.

 • 3: Het genereert uitgebreide rapportages over de prestaties en vooruitgang van Earnieland
  Wat ben je met data als je ze niet begrijpt. EarnieBase doet een uitgebreide data analyse van elke aspect van het systeem. Zo komen we meer te weten over het koopgedrag van een gebruiker en hun specifieke wensen, de prestaties van de SEA, de prestaties van de shops, de getrouwheid van een koper ...

 • 4: Het communiceert ieder moment van de dag met honderden webshops
  Elke 3 minuten communiceert EarnieBase met alle webshops (meer dan 1100) met de vraag of er nieuwe aankopen gebeurd zijn door gebruikers van Earnieland. Elke 15 minuten communiceren we met alle webshops om te kijken of er een aankoop van de laatste 40 dagen aangepast is. Zo kan bijvoorbeeld een deel van de aankoop teruggestuurd zijn, de aankoop kan goedgekeurd zijn of deze kan afgekeurd zijn. Als laatste wordt voor elke aankoop, ouder dan 40 dagen, dagelijks een apart verzoek gedaan met de vraag of deze aangepast is.
  Ook hebben we automatisatie voorzien voor het opvragen van kortingscodes en banners van de webshops.
  Ook webshops, add-ons en andere systemen kunnen communiceren met EarnieBase via de API van EarnieBase. Bijvoorbeeld communiceert de Earnieland mobile app met EarnieBase via deze API om de data op te halen die de gebruiker wil zien.

 • 5: Het heeft een B2B platform voor advertisers en partners.
  Er worden verschillende campagnes uitgevoerd door Earnieland in samenwerking met partners. Om de prestaties van die campagnes te weten zijn er speciale interfaces voorzien die de resultaten, zoals ROI, van een campagne berekenen en weergeven.

Project Details
 • KlantEarnieland
 • Datum12/11/2015
 • Typewebapplicatie
 • KernwoordenWeb design / Content /Webapplicatie / CMS / CRM / Social Media / SEO