Webontwikkeling

Onze expertise

Logo Libaro

Met een onderscheidende expertise en trackrecord zijn we toegewijd om de sterkste, state-of-the-art webapplicaties te ontwikkelen. We brengen de beste digitale ideeën tot werkelijkheid.

Een webapplicatie dient zeer nauwkeurig en volgens de specifieke noden van de klant opgebouwd te worden. Om aan deze specifieke vereisten te voldoen voorzien wij altijd maatwerk. Maatwerk betekent voor ons dat alle nodige functies, filters en statistieken één geheel vormen waarmee de klant vlot aan de slag kan. We analyseren wat de klant nodig heeft om een efficiënte workflow te garanderen.

Scoping en onderzoek

Digitaal gaat snel. Doelen en capaciteiten moeten vanaf het begin op elkaar worden afgestemd. Bij scoping gaat het erom in de huid van een nieuwe website te kruipen en uit te zoeken wat deze voor u kan doen. We beginnen met te onderzoeken hoe uw bedrijf werkt en ontwikkelen een blauwdruk, ontworpen om een ​​rendement.

Wireframing

Voordat er een ontwerp plaatsvindt, zullen we uw nieuwe website wireframen zodat we deze samen kunnen beoordelen.

Technische specificaties

Technische specificaties zijn de brug tussen wireframes en webontwikkeling. Ze beschrijven de functionaliteit en interacties die een website heeft met zijn bezoekers. We voeren vaak 'user-stories' uit - microverhalen die zijn ontworpen om te spelen als de webapplicatie correct is gebouwd. Elk verhaal heeft vereisten voor onze ontwikkelaars, die hen precies vertellen wat ze moeten bouwen. De technische specificatie vormt een handleiding voor het ontwikkelen van de webapplicatie, zodat wat we gaan bouwen en wat u verwacht hetzelfde is. Het bevat technische details voor ons ontwikkelingsteam, zodat u kunt visualiseren wat elk gedeelte van de site moet doen en wat uw klanten zullen ervaren.

Ontwikkeling

Zodra de inhoud, het ontwerp en de technische specificaties allemaal zijn overeengekomen, komt uw webapplicatie in de ontwikkelingsfase. Onze webontwikkelaars zijn onderverdeeld in front-end en back-end teams - de ene creëert visueel verbluffende gebruikerservaringen, de andere orkestreert alle magie achter de schermen die hen aandrijft

Hosting

We hosten de overgrote meerderheid van de webapplicaties die we voor klanten zelf produceren. Als vertrouwde Amazon Web Services-partner hebben we een beproefde, geteste en schaalbare oplossing om uw website in de cloud te laten leven.

Stadium

Benieuwd naar de digitale mogelijkheden?

Pak de telefoon. Bel ons. Stel ons de moeilijke vragen waar u geen antwoord op heeft.