Apps

Onze expertise

Logo Libaro

Als het gaat om web- en mobiele apps, als u ons een concept brengt, brengen wij het tot leven. We gebruiken onze expertise en professioneel inzicht om onderscheidende, digitale producten te creëren waar mensen van houden. De combinatie van technologische bekwaamheid, constante innovatie en een niet-aflatende focus op gebruikerservaring zorgen allemaal voor op maat gemaakte applicaties die voor u werken.

Scoping

Het begint allemaal met een idee. Misschien wil je een bestaand proces verbeteren, een geheel nieuw bedrijf creëren of de manier waarop iets werkt veranderen. Wij vertalen ideeën naar een technische scope.

Prototyping

Werkende prototypes helpen iedereen te begrijpen hoe uw voltooide applicatie uiteindelijk zal functioneren. Vervolgens testen we onze aannames en pushen we de technologie tot het uiterste, waardoor we een eerste voorproefje krijgen van de echte realtime ervaring. Door de meest gecompliceerde problemen in een vroeg stadium aan te pakken, stellen we snel de haalbaarheid vast - dit vermindert uw risiconiveau en voorkomt vertragingen.

Technische specificatie

Zodra uw lay-outs zijn voltooid, produceren we een functionele beschrijving die precies in kaart brengt hoe de applicatie van begin tot eind zal werken. Van browserondersteuning tot API-integratie, alles is zorgvuldig gedocumenteerd en vooraf overeengekomen, zodat u uw investering vanuit alle hoeken kunt begrijpen. Het bevat ook alle relevante details voor ons ontwikkelingsteam.

Gebruikersinterfaceontwerp

U wilt dat uw doelpubliek iets leuks ervaart, en wij ook. Onze ontwerpers produceren een ​​gebruikersinterface die anticipeert op de behoeften van mensen en hen helpt hun doelen te bereiken. Uiteindelijk leidt dit tot een applicatie die even intuïtief en eenvoudig te gebruiken als mooi is.

Ontwikkeling

Onze front-end en back-end ontwikkelingsteams werken samen om uw app te bouwen met behulp van de allernieuwste technologie. Met behulp van de ontwerpen die we als blauwdruk hebben opgesteld, coderen ze samen om de zorgvuldig in kaart gebrachte gebruikerservaringen te realiseren. Mobiel of desktop, we hebben de expertise in huis om gestroomlijnde, hoogwaardige commerciële applicaties te maken met naadloze user journeys.

Launch

Een applicatie helemaal opnieuw bouwen is één ding, maar het succesvol uitbrengen is een tweede. Het lanceren van een app vereist zorgvuldige monitoring en aandacht, vooral omdat echte gebruikers snel aan boord springen. Het moet vanaf de eerste dag perfect werken en vervolgens overal hetzelfde prestatieniveau behouden, zelfs als het duizenden gelijktijdige gebruikers heeft. Maar we hebben u gedekt - onze Service Level Agreements bieden volledige gemoedsrust.

Stadium

Benieuwd naar de digitale mogelijkheden?

Pak de telefoon. Bel ons. Stel ons de moeilijke vragen waar u geen antwoord op heeft.