Realisaties

MyTop5, Gedaan met eindeloze zoektocht naar het perfecte cadeau

Libaro

  • mockup
  • MyTop5---V2_03
Beschrijving

We hebben het allemaal wel eens voor. We zoeken een leuk cadeau voor een vriend, familie of je lief maar zitten inspiratieloos alle shops af te schuimen. Het webontwikkeling bedrijf Libaro uit Brugge lanceert MyTop5, een gratis website vol inspiratie om het perfecte geschenk te vinden.

De website verzamelt lijstjes van telkens 5 leuke cadeautips die bij een bepaalde gelegenheid passen. Bijvoorbeeld de top 5 cadeautips voor de verjaardag van je beste vriend. Zo moet men niet meer blindelings zoeken naar het perfecte cadeau maar kan men gewoon eerst inspiratie opdoen op MyTop5.

“Het idee is simpelweg ontstaan toen ik op zoek was naar een tof cadeau voor mijn vriendin. Ik was andermaal zo lang bezig met zoeken naar het perfecte cadeau dat ik gefrustreerd werd. Ik bekeek elke webshop apart en overliep 10 pagina’s vol met producten die zelfs helemaal niet van toepassing waren.” – Jennis Vanhaeke

De lijstjes worden niet alleen gemaakt door MyTop5 zelf maar gewoon door iedereen die dit wil. Eender wie kan zich registreren als blogger en heel eenvoudig een lijstje samenstellen. Hoe populairder een lijstje is op de website hoe meer deze aangeraden wordt aan andere gebruikers. De blogger krijgt zelfs een financiële beloning naargelang de populariteit van zijn lijstje.

“We doen dit voor al die mensen die hun tijd verspillen aan een zoektocht, waaronder eigenlijk ook wijzelf. En we hopen hierdoor ook de mensen die een cadeau ontvangen een plezier te doen want wie weet zal die super tevreden zijn met een ideetje van MyTop5.” – Bert Clybouw

In een lijstje staan er dus 5 producten met foto, een beschrijving en een link. In de beschrijving zegt de blogger waarom dit zo geschikt is. De link gaat naar een shop of locatie waar je deze kan kopen. Bovenaan het lijstje staat beschreven voor welke gelegenheid het bestemd is. Dus vanaf nu, als je op zoek bent naar het perfecte cadeau, laat je inspireren op MyTop5. Je vindt er zeker iets leuks.

Project Details
  • KlantLibaro
  • Datum21/07/2016
  • Typewebapplicatie
  • KernwoordenA Libaro project, inspiratie, cadeau, geschenk, ideetjes, blog
Bekijk dit project