Realisaties

Bidkini | Online veiling

Bidkini

auctions.be
Beschrijving

Auctions.be is een zeer sterke veilingsite voor hoogstaande producten zoals kunst, vastgoed, wagens en veel meer. Op technisch vlak is dit wereldwijd één van de meest degelijke veilingsites die er is. Zijn technische kwaliteiten maakt het ook uniek.

Er zijn verschillende veilingtechnieken die aangepast worden aan de aard van de aangeboden objecten. Zo veilt Auctions niet alleen volgens opbod, maar ook volgens afslag, onder beperkt gezelschap of onder diverse combinaties van de voorgaande veilingtechnieken.

Alle te verkopen goederen worden enkel door derden aangeboden worden die door hun vakkennis en ervaring de kwaliteit en waarde van de objecten beter kunnen bepalen. Er gebeuren vele financiële transacties en facturaties tussen kopers en Auctions enerzijds en tussen verkopende bedrijven en Auctions anderzijds. Om deze in goede banen te leiden is een waterdichte financiële workflow gecreëerd die de koper en verkoper zorgeloos het systeem laten gebruiken.

De beveiliging van het systeem is een cruciale schakel. Niet iedereen kan zomaar zaken online gooien zoals gebeurt op websites zoals Ebay of 2dehands.be. Zo hebben enkel veilinghuizen, vastgoedmakelaars, juridisch aangestelden, overheidsinstellingen of schatters en makelaars in een bepaald vakgebied het recht te veilen objecten voor te stellen er er ook de volledige verantwoordelijkheid voor dragen.

Project Details
  • KlantBidkini
  • Datum16/11/2015
  • Typewebapplicatie
  • KernwoordenAnalyse / Kernel structuur uitwerken / Web design / Usability analyse / Website / CMS / Front-end / SEO / SMS communicatie / Geautomatiseerd mailverkeer / Live updates op de pagina's (WebSockets) / performance optimalisatie met Queues
Bekijk dit project