Realisaties

Auctions-in-Europe | Portaalsite voor Europese veilinghuizen

Auctions-In-Europe

  • auctions-in-europe
  • infographic
Beschrijving

In het jaar 2000 zag www.auctions-in-europe het levenslicht als portaalsite voor Europese veilinghuizen die hun verkoopcatalogi onderbrengen in een gemeenschappelijke structuur met rangschikking naar aard en soort.

We hebben de website volledig herschreven en opgewaardeerd naar de momenteel geldende standaard inzake technieken en responsive design wat maakt dat deze perfect werkbaar is voor alle mogelijke dragers.
Via dit platform kunt u als bezoeker gratis alle relevante data inzake “wie, wat, waar, wanneer” raadplegen, inzonderheid de catalogi van aangeboden voorwerpen. Verder kunt u via mail contact nemen met de veilinghuizen, kooporders plaatsen, verwittigingsmails laten toesturen op basis van voorkeuren en interesses, uitgedrukt via zoekwoorden voor te volgen veilinghuizen of objecten geselecteerd volgens aard, naam, ontwerper, materiaalgebruik, ...,.. U kunt ons ook mededelingen of opmerkingen overmaken, fouten signaleren, tips of wensen verschaffen maar ook publiciteit plaatsen.
Mits een kleine bijdrage kunt U grasduinen in het ruim archief dat inmiddels meer dan twee miljoen objecten telt.

Deze website zal gradueel verder opgewaardeerd worden met een online digitaal biedplatform dat simultaan werkt met de afroep in de veilingzaal. Verder gaat een aanbod voor voorverkoop en naverkoop ontwikkeld worden.
En nog een aantal zaken meer. We mogen nog niet alles verklappen.

Eerst een kijkje nemen. Veel kijk- en biedplezier..
Project Details
  • KlantAuctions-In-Europe
  • Datum02/01/2016
  • Typewebapplicatie
  • KernwoordenAuctions, Veiling, Kijksite, netwerk van kijksites, kunst