Databridge

  • Diensten
  • /
  • Databridge

100% controle over uw data

De Databridge brengt al uw data samen in één veilige omgeving en transformeert de ruwe verzamelde data in grafieken en rapporten.

Deze solide fundering kunnen we vervolgens gaan connecteren met de beste tools op de markt zoals Zendesk, Teamleader, Mailchimp en honderden andere.

De Databridge groeit met u mee gebruik makend van de beste tools op de markt. De dashboards & rapporten geven u essentiële inzichten in uw bedrijf.

Contacteer ons

Specialisten in Microsoft Power BI

De Databridge koppelt naadloos met Microsoft Power BI. Daaruit visualiseren we informatie uit de big data.

De dashboards worden op maat van de eindgebruiker gemaakt. Bijvoorbeeld management rapportage, project status, gedetailleerde inzichten of data analyse.

Contacteer ons

De Databridge in 3 stappen

1. Datamapping
Wij overlopen alle databronnen binnen het bedrijf en gaan hieruit alle data gaan verzamelen. Vervolgens creëren we een gepersonaliseerd datamodel.
2. Datafusie
Alle verzamelde data wordt in De Databridge samengebracht naar één uniforme en veilige database. Alle data is nu gecentraliseerd op één plaats en klaar voor verwerking.
3. Visualisatie
De samengebrachte en gestructeerde data kan nu gebruikt worden om duidelijke, interactieve dashboards en grafieken weer te geven met realtime data.
De Databridge in 3 stappen

Waarom de Databridge binnen uw bedrijf?

Werken in Excel of oude softwarepakketten is verleden tijd

Zit uw bedrijf vast aan Excel of een oud softwarepakket? Schrik om de sprong te maken naar het digitale tijdperk?
Wij brengen al uw data in de Databridge. Alle klantengegevens, orders, facturen en afspraken zitten in een beveiligde database die 100% aan jullie bedrijf toebehoort.

De Databridge neemt dagelijks automatisch een back-up en houd deze tot 10 dagen ver bij op verschillende locaties.

Realtime rapportage op maat van uw bedrijf

Samen met Microsoft Power BI maken we dashboards en rapportages aangepast aan uw bedrijf. Alles is altijd en overal te raadplegen binnen de Databridge. Al onze dashboards en rapporten zijn realtime zodat u de groei van uw bedrijf op de seconde kunt volgen.

Bespaar tijd in alles wat u doet

De Databridge is gebouwd om bedrijfsprocessen te versnellen. We analyseren de werking van uw bedrijf en zoeken herhalende of frustrerende handelingen. Deze kunnen we automatiseren zodat uw mensen zich kunnen concentreren op het echte werk.

De Databridge bespaard ook middelen.

Voorop de digitale versnelling

De Databridge zet uw bedrijf meteen in de toekomst. Door de modulariteit van de Databridge kan zowat elke mogelijke tool op de markt gekoppeld worden.

Enkele voorbeelden

Social Media

Duik dieper in het Facebookgedrag van je klanten en leer je publiek beter begrijpen. Extra inzichten zorgen ongetwijfeld voor een groter bereik.

Sales

Een succesvolle sales strategie wordt gebouwd op correcte inzichten en heldere analyses. Alleen zo kan de concurrentie overwonnen worden.

Data Gathering

Meten is weten. Het verzamelen van data is stap 1. Op gestructureerde manier vragen beantwoorden en resultaten evalueren, is stap 2.

Human Resources

Strategische beslissingen op menselijk vlak beïnvloeden elke tak van een bedrijf. Gebruik actuele informatie en analyses om de HR efficiënt te beheren.

Finance

Hou de financiën van uw bedrijf klaar en duidelijk. Een dashboard zegt veel meer dan ellenlange tabellen vol cijfers.

Customer Support

Analyseer uw klantendienst en optimaliseer hun resultaten. Maak uw klanten waardevoller door correct te communiceren.